Energiaa!

Kehon & mielen tasapaino

Jokainen meistä haluaa varmasti olla paras versio itsestään; tuntea olonsa hyväksi, näyttää hyvältä ja jaksaa tehdä rakastamiaan asioita.

Itse tavoittelen kokonaisvaltaista hyvinvointia mm. harrastamalla säännöllisen epäsäännöllisesti liikuntaa, syömällä terveellisesti ja nukkumalla kunnon yöunet.

Ikääntyminen, kiireinen elämänrytmi ja kausittainen työstressi ovat kuitenkin yhdistelmä, joka tarvitsee solutason suojaa ja vastustuskykyä.

Imune ReNewLife on luonnollinen tuote, jonka ainesosat ovat peräisin orgaanisista kasveista. Tuotantomenetelmänä on pehmeä kuivatus. Se säilyttää ainesosat elävinä ja aktiivisina. Luonnontuotteista saatava telomeraasi pidentää ja nuorentaa tutkitusti ihmiskehon solujen elinaikaa.

Hyvinvointikapseleilla keho uudistuu sisältä ulospäin ja ensimmäiset muutokset tuntuvat jo viikossa.

Itselläni ensimmäisen testiviikon jälkeen ajatukset alkoivat soljua kirkkaammin ja ”aivosumu” katosi. Huomattavin vaikutus oli kuitenkin hiihtolenkillä, jossa elimistöni heräsi unesta. Astaksantiini on tunnetusti supervoimakas antioksidantti, joka myös lisää urheilun jälkeistä palautumisaikaa ja vähentää lihaskipuja.

Tunsin itseni päivä päivältä selvästi vireämmäksi, pirteämmäksi ja energisemmäksi. Oma työni on pitkälti tietokoneen näytön tuijottamista ja silmät ovat usein rasittuneet ja päänsärky on monen iltapäivän vaiva. Myös tähän olen saanut ison avun Imune ReNewLifen säännöllisellä käytöllä. Päänsäryt ovat tiessään!

Katso videot YouTubesta:

Mistä on kyse?

Telomeerit ja hiljainen tulehdus

Antioksidanttien verkosto

Löydä tasapainosi

Koska Imune ReNewLifen vaikutus elimistössäni on ollut tyrmäävä, halusin alkaa tuotteen suosittelijaksi ja myös jälleenmyyjäksi. Jos haluat testata, miten Imune ReNewLife vaikuttaisi sinuun, voit tilata kauttani mm. viikon kapselit testiin. Kauttani saat tilattua kaikki muut upeat BYAS-tuotteet. Seuraa myös blogia, siellä lisää aiheesta.

Tavoitteena myös energisempi sinä!

Paula Hulkkonen
paula.hulkkonen@icloud.com
050 3080840