Valonpisaroita

Yleensä heitän aikakauslehtien välissä olevat tuotenäytteet suoraan roskiin, mutta jostain syystä (kun oli ylimääräistä aikaa), niin tällä kertaa päätin kokeilla mikä on Lumenen Invisible Illumination -sarjan Nordic Light Instant Illuminizer.

Karkeasti ottaen ainetta siis otetaan pari pisaraa ja taputellaan poskipäihin ja kulmaluulle ja saadaan aikaan ihana valon hehku kasvoille! Kuulosti, sanoisinko hiukan epäuskottavalta, mutta kokeiltuani tätä ihmepurkkia parin päivän ajan olinkin yllätyksekseni aivan myyty!

Jos siis vastaasi tulee tämä tuotenäyte, niin suosittelen kokeilemaan! Jo pienestä määrästä riittää ainetta kokeilukäyttöön jopa yli viikoksi.

(Huom. kuvissa varsinainen tuote)

Kun sitten olin päättänyt, että tätähän pitää saada lisää, niin marssin kauppaan plaraamaan hyllyjä. Ei sinällään ole yllätys, että eipä löytynyt täältä periferiasta mitään.

Onneksi on netti! Tein hiukan hintavertailuja ja postikuluynnäilyjä ja lopputulos oli, että avomies kävi Joensuunkeikalla tuon purkin ostamassa Sokokselta. Hän oli niiiiin iloinen, että pääsi miljoonien purkkien sekaan shoppailemaan.

Kiitos ja kumarrus! Olen turhamainen mutta valaistunut!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s