Arkiflow on aivot narikassa

Työpäivän jälkeen alkaa perusduuni kotona: Koiralle vettä, jauheliha pannulle, tiskikoneen tyhjennys, eteisen siivous, kaloille ruokaa, kukille vettä, pöydän kattaminen, salaatin teko, vanhat ruoat pois jääkaapista, roskien vienti, pyykkikoneen tyhjennys, kaatuneen mehun luuttuaminen, kauppalistan teko, läksyapua lapsille, pyykit kaappiin, pikainen imurointi, kauppareissu, saunan lämmitys.

Ei mitään ihmeellistä – jokapäiväistä aivot narikassa puuhailua.

Välillä kuitenkin flow sekoittuu. Laahustan kolmatta kertaa portaita alas, mutten todella muista miksi. Laitan sukat jääkaappiin ja etsin hurjalla vimmalla kadonnutta kenkää, joka löytyy seuraavana päivänä ulkoa kukkaruukusta.

Tunnistatko samoja oireita? Omalla kohdallani se johtuu siitä, että yritän aivot narikassa -tilassa ajatella jotain tärkeää. Ei näytä onnistuvan. Vapaalla on hyvä vain olla ja antaa päivän soljua loppuun omalla painollaan..

Hommat ei tekemällä lopu, mutta tuskailemalla niistä ainakin tulee vaikeita!
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s