Teipillä tapetoitu talo

Kun nyt näitä projekteja ei jo olisi tarpeeksi niin aina on tilaa yhdelle! Ostin vanhan ja huonokuntoisen talon. Miksi? Koska tykkään sisustaa ja askarrella.. tämähän on sikäli vastaus siihen: nukkekoti!

Sitten aloin innoissani puuhata maalaustalkoita, tapetointia ja muuta pintaremppaa. Ikävä kyllä eksyin Pinterestiin ideoimaan ja voi ei mitä kaikkea löysinkään! Ihmiset ovat tehneet niin hienoja ja upeita nukkekoteja, että silmissä vilisee! Huikeita pieniä leivonnaisia, kukkapurkkeja, akvaarioita, design huonekaluja, pitsiliinoja – minipyykkipojista puhumattakaan.. Mitä vain voit kuvitella! Tai itseasiassa löysin niin paljon kaikkea, mitä en olisi edes osannut kuvitella..

Teki mieli masentua, koska omaan monessa asiassa perfektionistin piirteitä. Minäkin haluan täydellisen minikopion Yki Nummen Lokki-valaisimesta. Ja haluan sisustaa tyylikkään minimalistisesti. Vai kokovalkoisena? Retro parempi? Basaarivaikutteita? Piti kesken katon maalauksen pysähtyä miettimään mitä oikein haluan ja mikä on minulle mahdollista. Nämä peruskysymykset olisi hyvä välillä kysyä muutenkin kuin nukkekotia sisustaessa……

Illankähmässä maalihuuruissa päädyin tietenkin siihen, että luon omaa ja askartelen mitä osaan. Mitäpä muutakaan! Joten sekalaista vanhahtavaa tyyliä, värikästä, hauskaa! Sitä on minunnäköinen nukkekoti kuvitelmissani. Sitä kohti tie käy.. tässä pari kuvaa lähtökuopista!
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s