Viimeisen lomapäivän tuskaa ja lupauksia

Siinä se kesä hurahti! On viimeinen lomapäivä ja huomenna kello herättää 6.30. On ollut hurjan hauska loma ja olen ehtinyt tehdä vaikka mitä! Silti kalvaa tunne, että tässäkö tämä oli!?! Ja seuraavat lomapäivät ovat sitten jouluna.

Se kyllä pitää tästä kesästä sanoa, että jos emme olisi käyneet Monacossa, niin ei tätä oikein kesäksi edes voi kehua. Kuitenkin lomalla kuuluisi olla hellettä ja aurinkoa – ja sitä herkkua on ollut liian vähän. Vain reissussa oli oikeasti kuuma ja kesämeininki! Toivoa sopii, että intiaanikesä yllättää meidät nyt elokuussa! Tai vielä syyskuussa..

Viimeinen lomapäivä on jotenkin spesiaali. Tai ainakin siitä pitää tehdä viimeisen päälle mukava.

Aamun aloitin viimeistelemällä kuistille yrttilaatikon. (Toivottavasti näillä on pitempi elämä kuin ulkona kasvatetuilla, jotka hukkuivat)Sitten näin ihanaa ystävää aamupäivällä kahvittelun merkeissä ja nyt Aslan päiväuniaikaan kirjoittelen blogia omassa rauhassa, ilman kiirettä. Iltapäivällä arvelin piipahtaa kirpparilla (pitkästä aikaa!) ja tehdä illaksi superhyvää ruokaa. Kuulostaa sopivalta loman lopetukselta.

Mutta mikä oikeastaan muuttuu kun arki taas alkaa? Elämänrytmin pitää vain olla hiukan säännöllisempi.. ja jää sitä vapaa-aikaa siltikin.

Täytyypä tehdä itselle lupaus, että teen arkisesta aherruksesta kiinnostavaa, palkitsevaa ja olen itselleni armollinen. Annan epäoleellinen olla ja pidän kiinni positiivisesta asenteesta. En anna tylsien ihmisten viedä minulta energiaa, vaan teen juttuja, joita oikeasti haluan.

Tästä on hyvä lähteä huomenna pää pystyssä kohti uusia haasteita, joita tulevassa syksyssä onkin tulossa! Tsemppiä muillekin arkeen palaaville! ❤️

P.s. Sain myös seinälle tämän vanhan ihanuuden, kiitos Jenny upeasta taulusta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s