Ihosi vanhenee, sinä et?

Kääk! Turhamaisuus iski, mutten voi sille kolaukselle mitään! Olen aina luullut säilyväni ikuisesti nuorena, mutta viimeisen raskauden myötä kasvojen iho on vanhentunut vähintään 10 vuodella. Pigmenttiläiskiä on siellä täällä, etenkin silmien alla. Lisäksi iho on muuttunut hauraaksi ja sameaksi. Nyyh. Tervetuloa keski-ikä – vai mitä tämä on?

Erilaisilla kauneussivustoilla on lohdutettu (öööh, ja epätoivoisilla keskustelufoorumeilla), että raskauden myötä tulleet läiskät kyllä vaalenevat ajan kanssa. Nuorimmainen täytti juuri 2 vuotta eikä mitään ole vaalentunut. Korkeintaan olen kalvennut kauhusta, että tämä onkin lopullinen suuntaus.

Kuvia kehiin. Ei pysty.

Se, miksi tästä postailen on se, että en löydä oikeaa tuotetta. Ostin jo apteekista Arbutin-seerumia, mutta ei muutosta kolmen kuukauden säännöllisellä käytöllä. Onko laserkuorinta ainoa vaihtoehto? Tai ikuinen sementti naamaan?

Joten, jos sinulla olisi vinkkiä, niin laitathan tulemaan: kommentoi postaukseen, Facebookissa, mesessä, sähköpostissa, Instassa, WhatsAppissa tai KERRO, jos törmätään! Need help!!! ❤️

Lupaan postata edistyksestä jos läpimurto tapahtuu ennenkuin kuolen vanhuuteen..Nim. Epätoivoinenko?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s