Jos osaat, näytä se!

Teen paljon visuaalisia juttuja niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Miksi siis en hankkisi osaamisesta myös virallista todistusta?

Ajatus alkoi muhia jo viime vuoden puolella ja niin ilmoittauduin suorittamaan näyttötutkintona AV-viestinnän ammattitutkinnon Pohjois-Karjalan Aikuisopistolle. Tuumasta toimeen!

Päätimme kuitenkin vaihtaa tutkinnon vielä lennosta uuteen Media-alan ammattitutkintoon, jonka vuoksi näyttötilaisuuteni siirtyi yli puolella vuodella.. onneksi todistuksen tarkoitus on minulle todentaa osaaminen – eikä siitä esimerkiksi riipu palkankorotus!

Kasasin materiaalin WP:llä tekemääni sähköiseen portfolioon; lehti-ilmoituksia, julisteita, esitteitä, flyereitä, tarroja, pinssejä, valokuvia, lehtikirjoituksia jne. Lisäksi tutkintoon kuului laajemman audiovisuaalisen työn dokumentointi.

Tänään aamulla jännitti ajella Joensuuhun tutkintotilaisuuteen.. onneksi maisemat olivat kauniita!

Tutkintotilaisuudessa esittelin materiaalit ja kerroin näyttötyöni sisällöstä, joka oli tapahtumatuotanto.

Tilaisuus oli itseasiassa tosi mukava, vaikkakin virallinen. Jes, nyt se on ohi! Paperit matkaavat seuraavaksi tutkintotoimikuntaan ja parin kuukauden sisällä postissa kolahtaa tokari! Huraa!!

Ja mikä parasta, nyt minulla on sekä päivitetty CV että portfolio käytössä tulevaisuudessa.. muuten en varmasti olisi saanut niitä aikaan!

Ja muistoksi jäi vielä printtimatskutkin, jos portfolio häviää joskus bittiavaruuteen..


Mitäs seuraavaksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s