Travel day 12 | Huonot kuvat käyttöön

Mädät otokset on ehkä pelastettavissa – ainakin muokattavissa. Sitä aina kuvittelee valokuvan etukäteen ja monesti myöhemmin kuvasatoa plärätessä huomaa, että nyt ei ihan pukannut priimaa. En nyt tarkoita niitä epätarkkoja tai tahallaan hassuja kuvia, vaan sellaisia, mistä oikeasti on luullut tulevan hyviä!

Aihe lähti liikkeelle siitä, että tänään käytiin 365 tramppaparkissa ja yritin ottaa sieltä kivoja kuvia. Voi arvata, että ei ehkä ihan puhelimen kamera taivu liikkeen kuvaamiseen. Toki kuvan voi vaikka kääntää ympäri jos tylsistyttää?

Päädyin sitten selaamaan muutakin reissun kuvasatoa poistaessa lukuisia tärähtäneitä hyppykuvia. Joitain hiomattomia timantteja sieltä löytyi! Yleensä deletoin samantien kaikki surkeat kuvat, mutta nämä olivat jääneet pyörimään feediin.

Eli ekaksi toivoton versio, sitten yritelmä korjata kuvasta käyttis!

1. Arvelin kuvata tunnelmallisen pikkukylän autioituneita rakennuksia maalaisromanttiseen henkeen. Luovutin aika nopeasti tämän elokuvateatterin jälkeen.. Ei tullut ihan sitä mitä hain. Alempi versio olisi voinutkin toimia? Muokattu sovelluksella Vintage Cam.

2. Kiva asetelma hotellin pöydällä. Kuvaa katsoessa paljastuukin susirumat muovikukat! Ehkä johonkin tarkoitukseen voisi sopia rajusti kuvaa käsittelemällä? Muokattu sovelluksella PIP Camera.

3. Joutsen museon katossa. Upea livenä, mutta kuva mitäänsanomaton. Saisiko kiinnostavuutta monistamalla? Voisi toimia korttina.. Muokattu sovelluksella Mirror Layout.

4. Ihana niitty ei toimi yksinään, mutta osana kokonaisuutta se alkaa kertoa tarinaa! Jos tekisin vaikkapa kukkakirjan, voisin käyttää sitä täytemateriaalina. Pikataittoa on testattu sovelluksella MOLDIV. Teksti on malliteksti, muut kukkakuvat olen ottanut myös tällä reissulla.

Periaatteenani on toki ottaa ”niin hyviä kuvia”, että muokata tarvitsee korkeintaan rajaamalla tai säätämällä värejä. Joskus on kuitenkin kiva kikkailla ja todeta, että ihan paskoistakin kuvista voi saada vielä jotain irti!

Ehdottakaahan mulle uusia, käytössä hyväksi havaittuja kuvasovelluksia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s