Pieni boheemi aurinkoterassi

Projekti: hiukan jo kulahtaneesta terassista pihan lempipaikka!

Ihana siskoni rakensi tämän kompaktin rinneterassin pari kesää sitten ja toki laudat ovat jo auringossa haalistuneet (Vaikkei uskoisi, kun koko viime kesänkin satoi..)

Kärkyin pohjatyötä viikkokaupalla – eli lautojen käsittelyä. Viimein tuli riittävän lämmintä ja kuivaa..

Alunperinkin terassi oli aika tummasta puusta tehty. Näytti kieltämättä aluksi tämän käsittelyn jälkeen aika hurjalta tuo ruskea.. Luultavasti väri on aivan ihana kuivuttuaan ja kun olen saanut kalusteet paikalleen. Silmällä menee hetki tottuessa muutoksiin!

Tarkoitus oli tehdä pikkuterassista kiva kahvittelu ja auringonottopaikka. Tähän paistaa aurinko puolesta päivästä iltaan saakka ja helteellä oleskelu on jopa tukalaa. Niinpä purjekatos suojaa pahimmalta paahteelta.

Kalusteet ja osa tekstiileistä (pöytäliinat & matto) ovat sateenkestäviä. Peitot saa taiteltua yöksi kaappiin. Ainoastaan tyynyt on muistettava nostaa kuistille.. tarkoitus on päästä raivauksessa mahdollisimman helpolla, sillä aina ei vaan muista!

Lopputulos on sellainen kuin suunnittelin ja terassille on ilo mennä ottamaan aurinkoa – sitten kun joskus tarkenee ilman takkia ja vilttiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s