Matka alkaa

Itseasiassa kaikki alkoi karttavihkosta, jonka sain joululahjaksi siskoltani. Mitä siihen kirjoittaisin? Halusin säästää sitä johonkin erityiseen sisältöön. Pyörittelin vihkoa silloin tällöin käsissäni ja sitten päätin aloittaa matkani bloggaajana. Kuulostaa helvetin tärkeilevältä ja turhankin suureelliselta, kun kyseessä on kuitenkin vain ajatusten tuottamista sanoiksi ja kuviksi. Siis enemmän ja vähemmän asiaa ja asiallista luvassa. Lisää blogini sisällöllisestä annista ja inspiroitumisesta kohdassa About.

img_0353

Joten. Avasin vihkon ja oksensin paperille juurikin sen, mitä blogiltani haluan.

Sanoja virtasi: Mauste. Yksityiskohta. Asetelma. Rouhea. Ihastuttava. Hehku. Kromaattinen. Onni. Muisto. Löytö. Tarina. Lupaus. Läsnäolo. Nyanssi. Valo. Rohkeus. Uniikki. Vapaus. Yllättävä. Visuaalinen. Kuvakulma. Muotokieli. Pureva. Pikantti.

Tervetuloa!

Yksi kommentti artikkeliin ”Matka alkaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s