Ikuisuuspulmia aamuisin osa 1

Tein itselleni lupauksen, että helpottaisin aamun itkupotkuraivareita varaamalla sekä lapsille että itselleni vaatteet, reput ja muut tarvittavat tilpehöörit valmiiksi eteiseen. Oletko tehnyt jo näin herran vuodet? Onnitteluni! Itse olen toistuvasti yrittänyt olla järjestelmällinen ja tehokas – mutta olen myös yhtä usein epäonnistunut.

Joko en jaksa illalla lainkaan uhrata ajatuksia seuraavan päivän vaatevalinnoille tai jos olen päässyt niinkin pitkälle, että saan kamat kasattua, niin joko lapset tai koira on laittanut tavarat uuteen järjestykseen. Ihanaa, kun mustassa paidassa on ranskanbulldogin kuolaa tai yksivuotiaan räkää. Oih! Voiko paremmin päivän enää alkaa?

Noh. Viimeviikonloppuna olin lähdössä musikaaliin ja tietysti vaatepulma iski tajuntaan. Laitanko hameen? Saattaisi ahdistaa. Laitanko jotain värikästä, valkoista, mustaa, jakun, rennompaa, mitä?? Koska en jaksa yleensä sovittaa vaatteita mallaan niitä henkarissa mikä sopisi yhteen minkäkin kanssa. Niinpä jatkossa henkari saa roikkua käytävässä ja huomisen vaatteet niin korkealla, että koirat ja tahmatassut pysyvät niistä loitolla!

mekko3.jpg

mekko2.jpg

mekko1.jpg

p.s. Musikaaliin valikoitui Tiima-tunika (Marimekko), kaksivärinen vyö (muistelisin, että on Gudrun Sjödeniltä), nude kirjekuorilaukku (Reserved), Leija-korvikset (Pilke) ja lisäksi mustat pillifarkut ja mustat nilkkurit. Perfect.

XOX

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s