Ällömakeaa mutta niin hyvää!

Meillä kukaan lapsista ei juuri tykkää täytekakusta. Itse niin mielelläni tekisin (ja etenkin söisin) kakkuja, mutta ei niin ei. Onneksi tänään juhlittiin synttäreitä, niin sain tehdä minikakun vadelmahillolla ja kuningatar-rahkalla täytettynä. Itseasiassa vähän oikaisin ja tein kääretorttupohjan, jonka sitten leikkasin kolmeen osaan. Helppoa ja hyvää! Sitten vain taiteellinen kerma-suklaa-ällömakea-kasa päälle! 


Juhlat jatkuvat pääsiäisenä, eli sitten lisää kakkuilua. Synttärisankari täytti huimat 13-vuotta, joten voitte ymmärtää, että ykkösjuttu ei ollut enää ilmapallot ja teemajuhlat! Ja hyvä niin, lopulta ne vauvat kasvavat isoiksi!

Koska tämä ei ole mikään ruokablogi, enkä ole käteväemäntä, voin hyvällä omalla tunnolla kertoa, että en sitten muuta leiponutkaan 🙂 Mutta makeita kuvia otin:


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s