Kaikkee kivaa ja etenkin Sadetta!

Törmäsin herkullisen värisiin  Sunikoruihin livenä Café Kodissa. Olin jo aikaisemminkin kuolannut koruja nettikaupassa, mutta siinä ne nyt olivat:  kauniissa karkkiväreissään aivan käteni ulottuvilla! 

Voit uskoa, että lumouduin! Tykästyin erityisesti Sade-korviksiin, mutta isossa koossa ne tuntuivat itselle hiukan epäkäytännöllisiltä. Haluan kuitenkin pitää koruja arkikäytössä. 

Kysäisin asiaa korujenvalmistajalta eli Susannalta, joka sattui silloin olemaan työvuorossa. Hän sanoi, että koruja saa erikokoisina ja missä värissä itse haluaa; kaikkihan tehdään itse käsityönä! Tilaukseen menivät nämä ihanuudet, jotka Susanna teki hiukan pienemmillä pisaroilla. Love it!


Sunikoruissa ihanien värien lisäksi on parasta materiaali, eli Fimo-massa, joka on höyhenenkeveää! Korut myös liikkuvat sirosti eli ovat helpot ja luonnolliset käyttää. Olen ollut niin kyllästynyt painaviin ja raskaasti heiluviin kivi- ja metallikoruihin! Luulenpa, että pitää pistäytyä koruhyllyillä pian uudelleen! 💕

Vinkkinä: Kaikkee kivaa -nettikauppa, josta löytyy niin monenlaisia koruja, että hengästyttää!


2 kommenttia artikkeliin ”Kaikkee kivaa ja etenkin Sadetta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s