Pari ideaa kesäpihaan

Ideoita kuplii pääni sisällä.. joskus luulen, että muun perheen mielestä (lue: puoliso) liikaakin! Otin nyt aluksi muutaman kesäpihaprojektin idealaatikosta työnalle: hiekkalaatikko-vene, löhöilylaituri ja valomajakka. Meillä ei siis ole vesielementtiä, mutta eipä se mitään haittaa!

Jos on mielikuvitusta, toimii asvaltti vetenä. Ja jos minä pystyn sen kuvittelemaan – niin varmasti lapsilla riittää syvällisempiäkin leikkejä! Hahmotelmat ovat vielä vaiheessa ja luntakin iso kinos kyseisellä paikalla, mutta visio alkaa kirkastua! Ennakkokiitos jo auttaville tahoille.. toteutuksesta lisää projektin edetessä pöydältä pihalle!
Hyvin suunniteltu hulluttelu on jo puoliksi tehty! Pysy siis kuulolla, pihalla puuhaillaan toivottavasti jo lähitulevaisuudessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s