Suunnitelmissa ulkoruokinta

Kuten lupasin, vietin viikonlopun pääasiassa pihalla. Tunsin oloni hitaaksi kuin kotilo (joita myös pihalla kanssani vaelsi), mutta lopulta sainkin ihan älyttömästi aikaan! Haravointi on melkein tehty, kaatopaikkakuormat lajiteltu, kiviä kannettu eri kohteisiin selkä vääränä ja hiukan jo sipistelty kesäkeittiön sisustustakin!

Minulla on ollut pari vuotta haaveena, että siirrettäisiin ruokailut kesäkaudella pääasiassa ulos. Ulkoruokintaan koko porukka! Äitienpäivälahjaksi olen kovasti yrittänyt vinkkailla, jos saisin hyvän sähkögrillin, niin onnistuisi lapsille pikakokkaus pihalla. Hiiligrillin lämpenemistä odotellessa ollaan poltettu jo hihat monta kertaa! Ja kuumumisen jälkeen myös ne makkarat liian kovassa lämmössä.. Vink vink siis!

Pieni viljelijäminäni yritti myös kovasti muistutella olemassaolostaan; jos jotain pientä kasvattaisi. Tyydyin kuitenkin vain täyttämään kukkalaatikot mullalla. Pakko oli tietysti poiketa myös katsastamassa kylän kukkatarjonta. Jos sitä jo jotain voisi istuttaa!!?? Päädyin lopulta hankkimaan hopeaputoksia ja laitan sitten myöhemmin jotain värikästä niiden kaveriksi.

Muutaman kuvan räpsin tänään pihamaalta (ennen lumisateen alkamista!) Säästän kokonaisuuden kuvaamisen ensi viikolle kun saan viimeisteltyä mm. laituri/hiekkalaatikkovene -toteutuksen, jota suunnittelin tässä blogitestissä.
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s