Älykoruja ja painojärkytys

Kävin tänään työn merkeissä SciFest-tiedemessuilla Joensuussa. Näin reittini varrella lukemattoman määrän paitsi kokeita, pelejä, ääntä, valoa, robotiikkaa – niin myös hauskoja yksityiskohtia! Aika hurahti siivillä, kun katsottavaa oli Areena pullollaan.. Bongasin mm. älykorun ja sain tietää oman painoni 50km/h nopeudessa. Karmivia lukemia – pitää alkaa treenata kesäkuntoon! Tonnikeiju!

Mahtavaa, että täällä susirajallakin järjestetään vielä erilaisia tapahtumia nuorille! Ja ennen kaikkea plussaa ilmaisesta sisäänpääsystä eli kaikilla on yhdenvertainen mahdollisuus osallistua. Mielestäni nykyään korostuu liikaa perheiden taloudellinen eriarvoisuus. On se lähtökohtana todella epäreilua, että toiset syntyvät kultalusikka suussa ja pikkukinuamisella äippä ja iskä ostavat sen kolmannenkin polkupyörän. Ja toiset eivät välttämättä koskaan lapsuudessaan pääse vaikkapa huvipuistoon.

Kiitokset siis Joensuun Tiedeseuralle ja yhteistyökumppaneille arvokkaasta työstä erityisesti lasten ja nuorten hyväksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s