Tiikeriemon pentue

Paras äitienpäiväyllätys aamuäreälle tiikeriemolle oli herätys vasta yhdeksältä! Uskomatonta, että kohta jo koittavat hyvin nukutut yöt ja leppoisat aamut.. vai onko sittenkin edessä huijaus ja vaihtokauppa: huolesta soikeana valvotut tunnit kun teinit viipottavat kylillä?

Sain herättyäni kahvia, suukkoja, halauksia, ja ihania itse rakkaudella ja tunteen palolla väkerrettyjä kortteja ja lahjoja! Kiitos pojat! ❤ Ja puoliso toteutti haaveeni metelin kesyttämisestä. Voin siis välillä sulkeutua kaaoksesta seesteiseen maailmaan!


Äitienpäivänä erityisesti pinnassa on  kiitollisuus, rakkaus ja onni! Arkena tulee monesti pidettyä lapsia  itsestäänselvyytenä, jota ne eivät todellakaan ole. Tunnen välillä piston sydämessä, kun ajattelen lapsettomia tai monta keskenmenoa kokeneita, joiden ainut toive olisi olla äiti.

Itse olen saanut neljä vilkasta pikkutiikeriä, jotka ovat elämäni valo!
Äitienpäiväkortissani luki: ”Käsi kädessä, poski poskea vasten. On hyvä olla äidin ja lapsen.”

Aurinkoa ja rakkautta äitienpäivään! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s