Juhlafiilistä lumisateesta huolimatta

Huh! Loppuviikolla riitti juhlittavaa; perjantaina töissä valmistumisjuhlat ja eläkkeellejäämisbileet, lauantaina kevätjuhlat ja ylppärit!

Ja kun sää tosiaan oli kylmä ja vähäluminen, niin juhlavaatetus meinasi olla ongelma! Vettä vihmoi vaakatasossa ja välillä vaihtelua tarjosi ripsakka raekuuro! Itse olen varsinainen vilukissa, joten kerrospukeuduin kuin naparetkelle kuunaan.. Mutta hauskaa oli kaiken kaikkiaan ja monta iloista kohtaamista tuttujen ja ystävien kanssa.

Lasten tokarit eivät onneksi yllättäneet; jokainen pärjäsi juuri niin kuin oli arvellutkin. Jossain vahvasti – jossain aita oli hiukan matalammalla. Emme ole koskaan vaatineet pojilta täydellistä omistautumista koululle ja pänttäämiselle, koska siitähän ei tulisi mitään muuta kuin itkua ja hammastenkiristelyä. Sitä riittää muutenkin! Olemme kuitenkin yrittäneet kannustaa jokaista tekemään parhaansa ja se riittäköön..

Nyt on juhlat hetkeksi juhlittu ja toivoa sopii, että heinäkuun partyissa olisi sää kohdallaan! Ei tarvitsisi lämmitellä kylmettyneitä varpaita illalla lämpimässä vedessä.. Tulkoon kesä nyt!Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s