Sunnuntain lohturuokaa

Reissusta on aina hauskaa ostaa maistiaisia.. Viimekesänä tuotiin Ruotsista mm. juustomakaronia, grillikastiketta, paahdettavia Oreo-leipiä ja vaahtokarkkikaakaota. Kaikki muut tekivät talven aikana kauppansa, enemmän ja vähemmän menestyksekkäästi, mutta nyt kaappeja kolistellessa löytyi vielä kaakaot!

Tämä olisi ehdottomasti pitänyt juoda viltin alla tammikuun pakkasilla – mutta nyt sitten näin. Sympaattinen kasaripaketti, maku ihan tavallinen. Mutta se juttu olivatkin tietysti ne minivaahtikset, jotka olivat kerrassaan hurmaavia!Makean vastapainona tietysti suolaista; ihana mässäilykierre! Ja mikäpä pelastaisi sunnuntai-illan paremmin kuin jämäpizza.. Pikkupizzoja kaikenlaisilla jääkaapista löytyvillä tähteillä. Lohtua loman kaipuuseen! Enää kolme viikkoa kesäloman alkuun.. ja toivon mukaan päästään taas seikkailun makuun!


Näillä eväillä kohta alkavaan työviikkoon! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s