Taas koira sisustaa 

Ranskanbulldoggimme Oodi täyttää pian 7 vuotta. Niin vanha, huokailen toisinaan. Mikä hieno matka meillä onkaan yhdessä ollut! Puolisoni miettii usein ääneen, että vieläköhän se pitkäänkin porskuttaa.. meillä on hiukan eri äänensävy viestinnässämme.

Haaveilen uusista lattioista, ei kannata. Ja kun hankimme sohvan, valittiin väri Oodin perusteella – ei karva niin erotu. Kohta istuintyynyt on jo kynsitty rikki, vaikka miten vannoin, ettei meidän ihanainen koiramme tee mitään tuhoja! Hyvästi tapetit ja puiset kalusteet. Pentukoiran hampaanjälkiä näkyy yhä siellä ja täällä.

Viime viikonloppuna Oodi oli taas napostellut salaa jotain sopimatonta ja laatoitti koiranruokamössöllä pitkän käytävänmaton. Mikä ihana syy hiukan sisustaa – ja niin tilasin uuden turkoosin maton vanhan harmaan paikalle! Kiitti Oodi, piristi kummasti!

Kyllä, toivottavasti yhteinen sisustusmatkamme jatkuu vielä pitkään! Kotimme täyttyy pikkuhiljaa tummanruskeita huonekaluista ja antiikkiseksi kalutun sohvapöydän pikantit yksityiskohdat keräävät kehuja..

Terveisiä ehdottoman kielletystä nojatuolista, jossa Oodi ei todistetusti ikinä ole.. oma luukin pilkistää tyynynvälistä vain sattumalta. (Elämä on täynnä kummallisia sattumuksia!)

Ihanaa koira-arkea kanssaihmiset! Mainittakoon vielä, että meillä riittää kun uusitaan sisustus, kenkiä ei hampaat ole tavoittaneet.. niitä kyllä mieluusti hankkisin uusia 🙂

2 kommenttia artikkeliin ”Taas koira sisustaa 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s