Tukka hyvin, näkyyks loma?

Ja niin se päivä koitti: edessä viisi viikkoa nukkumista pitkään, aurinkoisia hellepäiviä ja löhöilyä? Luulen todellisuuden olevan enimmäkseen herätyksiä kuudelta, kotitöitä, siivousta ja sadetta. Toivon kuitenkin ensin mainittua! ❤️

Ekana lomaohjelmana oli käynti poliisilaitoksella. Tosin sillä mukavammalla – eli lupa-asioiden – puolella. Saatin vireille Aslan henkilökortti tulevaa reissua silmälläpitäen! Ajattelin kirjoittaa täällä kesällä myös tiiviimpää reissublogia, joten päivityksiä luvassa matkan varrelta (toivottavasti ei kyllästymiseen saakka)! Matkailu ison lapsilauman kanssa tuppaa  olemaan -noh- mielenkiintoisia!

Kävin myös kampaajalla leikkauttamassa superlyhyen kesätukan! Mikä on parempaa, kuin että tukka on hyvin? Ehkä monikin asia, mutta ihana oli saada tyylikäs tukka jo ylikasvaneen hapsottavan tilalle. Illalla herkuteltiin vielä vadelmatortulla hyvässä seurassa.

Saakohan sitä edes nukuttua, kun hymyilyttää liikaa: Se on loma nyt!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s