Ajan patinaa ja kelkkakelejä

Kesä on kirppistelijän kulta-aikaa! Pihakirppiksiä ja tapahtumia riittää pilvin pimein! Voi sekä siivota omat nurkat tai tietysti tehdä itsekin löytöjä.

Olen karsinut meiltä sälää ja joutavaa krääsää yhteensä kolme kaatopaikkakuormaa ja kirpparille olen vienyt aika monta Ikean kassillista leluja ja sisustusjuttuja kiertoon uuteen kotiin.

Sisustaminen on alati muuttuva juttu ja tykkään kierrättää tavaroita.. joskus se tuntuu hiukan riistäytyvän käsistä, mutta olen ajan kanssa opetellut hillitsemään meille kotiutuvan tavaran määrää.. Hankin pääasiassa ajan patinaa (onko muillakin esim fiksaatio kahvirasioihin??) tai laadukkaita tekstiilejä ja astioita. Jostain kumman syystä myös pikkuautot ovat olleet viimeaikoina kuumaa tavaraa..

Kävin ekan kesälomaviikon aikana parilla kirpparilla ja Uimahallin kirppistapahtumassa.. kyllähän sitä aina jotain löytyy – kuten kelkka kesähelteellä! ❤️ suomenkesäTästä vanhasta vaa’asta olin erityisen iloinen, koska olen sellaisesta aina haaveillut.. ”Äiti sä sanot aina noin”, kommentoi Miro. 😂

Hyviä kirppiskierroksia muillekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s