5h täyttä huvia

Tänään vietettiin lasten kanssa kesäpäivää Tykkimäen huvipuistossa Kouvolassa.

Aamu Rapojärven rannassa vaikutti erittäin tuulisella, jopa myrskyiseltä.. Kuitenkin Tykkimäellä keli oli mitä parhain! Aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta ja tuuli oli sopivan viilentävä. Useimmat lomalaiset olivat näemmä luottaneet myrskyvaroitukseen ja jääneet kotiin, koska mihinkään laitteeseen ei ollut jonoa ja pojatkin saivat kieppua härveleissä niin paljon kuin ikinä jaksoivat – eikä aika mennyt odottamiseen..

Itse kävin Oulan kanssa Enterprisessä, joka pyörittää hetken myös ylösalaisin. Molemmat huudettiin pää punaisena toisillemme, että ”ei mennä mihinkään enää ikinä”! Ja sitten lopuksi onniteltiin toisiamme: ”Jes, selvittiin”! Äijätervehdys. Ja muille heikkohermoisemmille oltiin ihan muina miehinä – aika iisiä.

Asla kävi satujunassa, karusellissa ja väärinpäintalossa, mutta parasta näytti olevan lampaat, kanit ja possut kotieläinpihalla. Se täytyy todeta, että Tykkimäellä on vaikka mitä myös perheen pienimmille!

Lasten huvikunto kesti noin viisi tuntia.. me aikuisethan olisimme vielä jaksaneet tuntikaupalla, mutta piti lähteä lepäämään.. mihin tämä maailma on menossa 😂
Miro ja Ewo kävivät lähes joka laitteessa, mutta kivointa taisi olla kiipeilyradalla..

Ensi kesänä uudelleen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s