Onks kaikki mukana?

Reissut on ihania! Maisemanvaihto tekee aina hyvää! Pakkaaminen ei. Minulla onkin edessä tänään ja huomenna oikea extreme-rupeama kun selviydyn viikonlopun ja tulevan viikon reissun vaatevuorten keskeltä voittajana matkaan.

Ei ehkä kuulosta pahalta, mutta minulle on jotenkin vaikeaa muistaa kaikki – ja niin monelle hengelle. Ensin piipahdetaan Etelä-Suomessa rippijuhlissa. Muista auton minitila; ei mitään ylimääräistä mukaan! Makuupussit, juhlavaatteet, varavaatteet, tutteja, vaipat, eväät, tuliaisia, rippilahjat, vesipullot.. listaa riittää.

Ja mikäpä sitä olisi vain pakata, mutta ajatus katkeaa keittiön ja olohuoneen välissä pieniin lisäkysymyksiin: saako ottaa mukaan Pokémon-kortit? Voidaanko kiivetä vuorille? Tehtäskö smoothieta? Miks jääkaappi pitää syödä tyhjäksi, pitääkö syödä filmitkin sieltä? Joko mennään ostaa matkaeväitä? Miks vuorokaudessa ei vois olla esim 18 tuntia?

Niin mitä olinkaan tekemässä???

Sunnuntaina tullaan kotiin nukkumaan ja pakataan isompi satsi kamaa peräkärryyn. Tilaa on tällä kertaa riittämiin, mutta kaikki pitääkin ottaa kahdeksaksi päiväksi kuudelle hengelle! Sääennustukseen ei voi luottaa, joten luvassa voi olla kaatosadetta tai hellettä! Shortseista toppatakkeihin akselilla kaikkea kaikille.. voi sanoa, että kipataan lasten koko vaatekaappi matkalaukkuun.

Lisäksi rattaat, potkulaudat, ensiaputarvikkeet, kamerat, akut, laturit, piuhat jne jne. Ja kaikki on oltava valmiina sen kuin nostetaan kyytiin. maanantaiaamuna keula kohti ekaa stoppia eli Oulua.

Ja mikä parasta: ihan itse keksittiin näin hyvä aikataulu! Joten peukut sille!

Puuh!
Onks kaikki mukana? Lapsetkin? 😆

P. S. Onneksi joku on helppoa! Oodi menee mummilaan ja matkalle riittää oma ruokapussi! ❤️ tsek!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s