Hetkellisesti perillä!

Saavuimme määränpäähän eli Luulajaan. Täällä on tarkoitus viettää loppuviikko.. Isolla lössillä ja jumalattoman tavaravuoren kanssa on aina helpompi mielenterveyttä säästääkseen ottaa yksi stabiili kohde, josta voi tehdä päiväretkiä ympäristöön. Ei tarvitse käyttää kaikkea aikaa kamojen purkamiseen ja pakkaamiseen.


Minä, Jari ja Asla oltiin tässä samaisessa hotellissa eli Clarion Sensessä viime kesänä muutama yö, joten tuttu mesta ja sikälikin helppo valinta. Tosin me pyörimme lähinnä Luulajan kävelykadun pinnassa silloin ja nyt tarkoitus olisi patsastella vähän etäänpänä 🙂

Visit Luleån mukaan kannattaa käydä vilkaisemassa mm. Lentokonemuseo ja Tiedekeskus. Kävimme myös jokunen vuosi sitten Jarin kanssa moottoripyörällä pikkukylässä nimeltä Jokkmokk, joka olisi kiva näyttää myös pojille. Nyt vain päiväohjelmistoja miettimään.. ehkä kaikista paras suunnitelma tällä hetkellä on painaa pää tyynyyn, niin huomenna jaksetaan taas pikkujätkien perässä juosta!

Pojilla kävi tuuri kun saivatkin ihan oman hotellihuoneen kun yhdistettyjä huoneita ei ollut. Miro, Ewo ja Oula eivät näyttäneet pistävän omaa rauhaa pahakseen – ja tuntuuhan tämä meistä aikuisistakin hiukkasen enemmän lomalta kun meillä on pelkkä Asla huoneessa!

Muutama kuva pysähdyksestä Haaparannassa sisäleikkipuistossa:


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s