Vapautta on hihna repussa

Tänään luvattiin sadetta. Paistoikin aurinko! Joten käytimme päivän ulkoiluun ja tutustuimme Luulajaan kävellen. Kävelykadulla vierähti useampi tunti, kun hiukan shoppailimme ja pojat pelailivat Pokémon Go:ta ja katushakkia.


Asla matkustaa lähinnä rattaissa, mutta uskomatonta vapautta hänelle tarjoaa pikkuinen hai-reppu, jossa on talutushihna. Muutoin meno on varsin holtitonta, mutta hihna tuo hitusen turvallisuutta säntäilyyn! Suosittelen lämpimästi kaikille 1-3-vuotiaiden ryntäilyyn kyllästyneille!

Kauppaähkyn (minulla ei tietenkään ollut mitään ähkyä, koska jaksan shoppailla loputtomasti) jälkeen maleksimme satamassa ihailemassa purjeveneitä ja merta. Eipä ole kotikulmilla mahdollista katsella tällaisia maisemia, joten pojilla riitti kyseltävää ja ihmeteltävää..
Jalat hapoilla suuntasimme syömään ja jälkkäriksi maistui hiukan lisää shoppailua (hahaa) ja lattea kera sitruunamarenkipiiraan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s