Tiedettä kehiin ja pojat kiittää

Pojat olivat tikkana kello 8 ovenrivassa. Hopi hopi aamupalalle ja museoon! Olimmekin jo kymmenen jälkeen F21-lentokonemuseon parkkipaikalla. Harmi kyllä itse museo avautui vasta yhdeltätoista.. onneksi katsottavaa riitti siihen saakka pihallakin.

Pojat olivat hiukan pettyneitä museon tarjontaan, koska olemme muutama vuosi sitten vierailleet Norjassa lentokonemuseossa, jossa oli satoja koneita, simulaattoreita ja upeita valaistuksia. Mutta on sitä huonommissakin käyty eli saatiin kyllä aikaa kulumaan..

Jatkoimme matkaa iltapäiväksi tiedekeskukseen, joka aiheutti ihastuneita huudahduksia heti ovelta! Teknikens Hus kun on tehty pienille tiedonjanoisille ja kokeilunhaluisille lapsille!!! Ihan mahtava paikka ja vaikka kiersimme siellä ja täällä tuntikausia, niin paljon härveleitä jäi vielä näpelöimättä!


Museokierroksen jälkeen virtaa riitti (pojilla) vielä skeittipuistoon! Onneksi alkoi tuulla niin kovaa, että pääsimme viimein meidän aikuisten suosikkipuuhaan eli syömään..

Vierailu italialaisessa Pastapacken-ravintolassa on aina yhtä tajuntaalaajentava kokemus, suosittelen kaikille Luulajassa poikkeaville!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s