Lapsille vaatteet nettikirppareilta?

Viimeisen vuoden aikana olen tutustunut moneen nettikirppariin ja tilannut paljon vaatteita lapsille (ja itselle)..

Ajattelin jakaa pari suosikkipaikkaani, jos nämä helpottaisivat sinunkin arkeasi ja taloutta!

Itselläni ainakin on säästynyt hurja määrä rahaa pienellä vaivannäöllä. Ja vielä kun olen kirppishullu, niin minullehan tämä on mieluinen harrastus! Eniten aikaa menee tietysti sopivin ja kivojen juttujen löytämiseen.. paitsi jos tasan tiedät mitä etsit, on kirppiksillä hyvät suodattimet millä rajata vaihtoehtoja, värejä, kokoja jne.

Juuri äsken hain lähikaupan Matkahuollosta paketin, jossa oli mm. aivan uudenveroisia välikausivaatteita Aslalle!


Kyseessä on nettikirppis nimeltä Rekki. Siellä tuotteet on esitarkastettu ja mahdollisista pienistä vioista on maininta. Sivusto on raikas, vaatteet laadukkaita ja hyvin kuvattuja niin edestä kuin takaa.. Hinnatkaan eivät ole överit, vaikkakin laatu maksaa.. tämä Ver de Terre -ulkopuku oli 25€ ja TanyaSum-kettuhuppari 7€. Ei paha!


Tällä hetkellä Rekki on nettikirppareista suosikkini ❤️ Lasten merkkivaatteiden lisäksi olen tehnyt itselleni aivan upeita hankintoja, kuten kevyttoppatakin tulevaksi talveksi..


Seuraavana vuorossa Emmy, jossa on aivan valtava valikoima merkkivaatteita, sivuston mukaan yli 30 000. Täältä olen tilannut pojille mm. juhlavaatteet ja -kengät! Neljälle pojalle summa oli alle satasen – mitä sillä olisi saanut uutena? Tuotteita on helppo löytää/selata ja mikä tärkeintä, ostokset ovat aina vastanneet kuvausta ja laatuluokitusta, jonka verkkokaupan väki itse tekee.

Vähänkäytetty-kirppikseltä voi tehdä huippulöytöjä tai suoraan sanottuna astua paskaan. Syy on se, että ihmiset kuvaavat ja hinnoittelevat tuotteet itse. Myyjä voi siis uskotella vaatteen olevan moitteeton, mutta postissa tupsahtaakin jotain nukkaantunutta.. kamat voi toki palauttaa, mutta olen muutaman kerran pettynyt. Toisaalta olen yhtä usein hurrannut aivan uskomattomia löytöjä superedullisesti! Ja Aslan lempparilippis on löytynyt eurolla juuri täältä..

Neljäs verkkokirppis, josta olen tilannut, on Vadelmatarhan Nettiputiikki, joka näyttää olevan tällä hetkellä kesätauolla. Tämä on ainut kirppis, jonka kautta olen testannut myös myymistä. Vaatteet ovat melko hinnakkaita ja valikoima pieni.. Laitoin kirppikselle ison kasan hyväkuntoisia lastenvaatteita, mutta puolen vuoden myyntiajasta huolimatta sain onnettoman vähän tuloja.. eli voin suositella ostamista, en myymistä.

Kirppiksiä on varmasti vaikka millä mitalla, joten jos vastaan tulee joku kokeilemisen arvoinen, niin vinkkaathan minullekin!!!

Facebookin kirppisryhmissä en juuri jaksa roikkua, koska tuntuu, että en ole linjoilla ikinä oikeaan aikaan ja tuote on jo vaihtanut omistajaa. Lisäksi maksun kanssa vatulointi on rasittavaa..

Iso kiitos siis nettikirpparien väelle, kierrätys on päivän sana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s