Rakasta kaiken muun lisäksi myös itseäsi

Olen aina miettinyt, eikö terveysalan ihmisillä voisi olla jotain väriä, iloa tai toivoa kuvastavaa valkoisen sijaan? En nyt tarkoita mitään överiä hippityyliä..

Itse vein viimeksi kauhuissaan rimpuilevan lapsen sairaalaan korvatarkastukseen ja Asla todella pelkää valkoista takkia ja kalseaa stetoskooppia, joka tietysti myös kuuluu tutkimukseen. Hän ei ymmärrä kun lääkäri sanoo, että älä hätäile – ei se koske. Mutta luulen, että homma hoituisi parilla pikkujutulla!


Itsellenikin tuli mahdollisuus heittää harmauden viitta syrjään, kun tutustuin iloisiin ja värikkäisiin Color4caren tuotteisiin ja olin ihastunut!

Tutkiskelin hiukan Color4care-nettikauppaa ja hoitoalan värikkään ammattivälineistön lisäksi sieltä löytyy paljon juttuja, joita voisin käyttää omassa toimistotyössänikin!

Jokaiselle oma hyvinvointi lienee tärkeää!? Tai kannattaisi olla, ennenkuin arki on harmaata, masentavaa mössöä.

Päädyin testaamaan jotain, mitä en ikinä olisi uskonut että kokeilisin: tukisukkia! Siis mitä? Oikeasti olen aina luullut, että tukisukat ovat ihonväriset makkarankuoret, joita on vain ikäihmisillä (yhtään heitä väheksymättä). Pitänee hiukan päivittää mielikuvaa tähän päivään sopivaksi. Heitin siis ennakkoluulot nurkkaan ja sukat kinttuun..

Sukat kieltämättä hellivät jalkojani koko päivän ja illalla jaksoin huoletta vielä liikkua ulkona, kun jalat eivät tuntuneetkaan väsyneiltä, kuten yleensä.

Tykästyin myös värikkäisiin lenkkareihin, joita jatkossa aion ulkoiluttaa töissä erittäin usein! Pari juoksuaskelta kopiokoneelle tekisi minunlaiselleni laiskamadolle terää.. omaa hyvinvointia voi lisätä pienin askelin, heti ei tarvitse lähteä maratonille!

Kotona tuunasin lisäksi omaa minityöpöytääni aivovalolla, joka muistuttaa minua sulkemaan ajoissa illalla kirkkaat ruudut ja antamaan aivoilleni lepoa jatkuvassa somessa roikkumiseen sijaan.Syksyn teemaksi on jo pikkuhiljaa muodostumassa itsestä huolen pitäminen.  Ja erityisesti on hyvä muistaa rakastaa itseään sellaisena kuin on.

Lääkettä siihen ei ole saatavana tabletteina, vaan yksinkertainen resepti on aina välillä sanoa ääneen: olet tärkeä ja riität juuri tällaisena kuin olet!

Herätys siis sinullekin: olet ihan mahtava tyyppi!  Ja ansaitset väriä ja iloa elämään harmauden sijaan..

Love! ❤️

P.s. Nettipuodista löytyi myös näitä koristepillereitä, joihin voi kirjoittaa viestin itselle/puolisolle/kaverille.. aika hauska lahjaideanakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s