Omppupiirakka ja superjärjestys

Sunnuntain seinähullu täällä! Lopetin itseni huijaamisen ja aloitin koko kesän jäähyllä olleen projektin.

Päätin viimein järjestää vaatekaappini ja vetäisin kaikki kamppeet lattialle sekasotkuksi. Mikä onkaan ollut ärsyttävämpää kuin etsiä aamulla vaatteita kaapin sekamelskasta? Pikkuhiljaa olen myös lipsunut siihen, että säilytän vaatteitani penkeillä, pianon päällä ja makuuhuoneen lattialla. Koska kaappiin ei mahtunut!

Järjestelyprojekti kannattaa ajoittaa niin, että mielentila on oikea. (Sitäkö olenkin odottanut jo puoli vuotta???). Eli aloita silloin, kun luopuminen tuntuu mahdolliselta. Unohda tunnesiteet, muistot ja etenkin hinta. Voit surutta laittaa kierrätykseen myös maltaita maksaneet housut, jos et esim mahdu niihin! Köhköh! Tavoitevaatteet saavat nyt ainakin minun kaapistani häädön! Jes, mielentila vaikuttaa olevan nyt kohdallaan.

Tuulta päin. Yhteen kasaan käyttövaatteet, jotka laitan hengareihin ja takaisin kaappiin. Yhteen kasaan ehkä-vaatteet. Lattialle kirppispussit, joihin on tarkoitus heittää sumeilematta kaikki ehjät ja vielä käyttökelpoiset kamat, jota kuitenkaan ei itse tule enää käytettyä. Ja vielä roskapino niille liikaakin pidetyille nukkavieruille kauhtanoille, jotka hyvästelen iäksi.

Hyydyin. Päätin tehdä omppupiirakkaa välissä. Helppo ohje Kinuskikissalta!
Johan helpotti!

Matelin takaisin vaatekaapilleni ja tein parhaani. Roskiin meni 2 pussia ja kirppikselle 3 pussia vaatteita. Heikko hetki pakotti tallettamaan ylähyllylle vielä 2 pussia ehkä-vaatteita. (Lupaan heittää ne pois jos en muista kahden viikon päästä mitä pusseissa on).

Ja tässä lopputulos, johon olen erittäin tyytyväinen!


Nyt sohvalle loppuillaksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s