Silmät kiinni kun ei voi avatakaan!

Eilen töissä tuntui, että kirkkaat valot jotenkin kirvelivät silmiä. Illalla tilanne pahentui ja silmät muuttuivat kirkkaan punaisiksi!

Onneksi käytössä on työterveyden chat-palvelu ja sain antibiootit jo aamuksi odottelemaan apteekkiin. (Täällä maalla kun ei ole 24/7 apteekkia, eikä näillä silmillä olisi voinut ajaa Joensuuhun) Noh, aamulla näytin ehkä siltä, että olisin itkenyt jotain 3 viikkoa putkeen, kun laahustin turvonneine silmineni hakemaan tippoja.

Jospa se tästä, on kieltämättä inhottavaa kun kokoajan tuntuu, kuin silmissä olisi hiekkaa. Mutta jos huonoa, niin aina jotain hyvääkin! Nyt nimittäin minun on pakko pitää silmälaseja pari päivää ja itseasiassa alan tykästyä viime keväänä hankkimiini Oakleyn Impulsive kehyksiin! Luulin kyllä ostaneeni ruskeat pokat, mutta sangoissa lukee dark purple. Sovitaan, että olen myös värisokea!


Päätin piristää itseäni tällaisena ankeana hetkenä kokeilemalla myös paria uutta tuotetta..

Paljosta olenkin jäänyt paitsi! Oletko jo kokeillut mustaa hammastahnaa?Tahna värjäsi hampaat ja itseasiassa koko suun mustaksi! Hah, punaiset silmät ja mustat hampaat… Halloween, täältä tullaan!

Mutta olipahan hyvä tuote. Huuhdottuani mustan värin pois, näyttivät hampaat tosiaan vitivalkoisilta! Love it!

Toinen kokeilussa ollut tuote on Lumenen sävyseerumi. Juuri tällaisina draculahetkinä purkin teksti ”Kaunis” tulee juuri tarpeeseen! Huomenna siis jos saan silmäni auki niin taputtelen hehkua naamaan ja nautin elämästä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s