Kuskina itselleni

Pikkujoulukausi alkaa! En juurikaan omista bilevaatteita, mutta parilla pikkujutulla sain ihan riittävästi bligbligiä juhlaan:Nämä korut hankin Heliestä, joka on ihan mahtava vaateliike Outokummussa! ❤️ Täällä pikkukylässä on onneksi tällainen aarreaitta, jossa on vieläpä aivan ihanat myyjät!

Lisäksi pari luottotuotteita iltaan eli tuoksu Miss Dior, Labellon kimallehuulirasva ja Manna Kadar Glo.

Eilen siis vietin iltaa työpaikan pikkujouluissa Joensuu Areenalla. Paikalle oli bussikyyditys, mutta pääsin lähtemään vasta hiukan myöhemmin, joten sain olla pikkujoulukuskina itselleni.

Mutta mikäpä ettei! Oli kiva luukuttaa musiikkia matkalla Joensuuhun. Ja tietää, että voi suunnitella oman aikataulun ihan siten, miltä nyt sattuu tuntumaan.

En ole absolutisti, mutta viimeisen kymmenen vuoden aikana ei ole tullut juurikaan nautittua alkoholia. Toki juhlissa voi ottaa lasin skumppaa, joskus siiderin tai lasin viiniä. Mutta olen tullut siihen tulokseen, että alkoholi ei tuo elämääni mitään lisäarvoa. Eikä myöskään paranna juttujeni tasoa..

On kuitenkin ihmisiä jotka kummeksuvat tai jopa säälivät niitä, jotka eivät ota: Voi että, jouduit tulemaan autolla! Ai sä oot selvin päin!?! Onkohan se raskaana? Hmmmm (En ole).

Meillä kuului iltaan ennen Ismo Alangon konserttia buffet menu ja pari drinkkilippua. Kysäisin sitten tiskillä, että onko teillä mitään muuta alkoholitonta kuin limpparia – ja sain aivan sairaan hyvän inkiväärioluen! Naamioiduin siis täydellisesti tölkkini kanssa ja hauskaa oli! Tätä pitää ostaa jouluksi, kerrassaan hurmaava maku!

Itse konsertista ei tullut kuvia otettua kuin yksi. Sekin hyvin hyvin kaukaa. Jos tarkasti katsoo niin ehkä siinä jotain näkyy 😂


Illan päätteeksi oli kiva kipittää autolle ja ajella Mäkin kautta kotiin. (Pojille yöpala kelpasi erinomaisesti!)

Ajellessani yksin katulamppujen vilahdellessa ohi ja varjojen tanssiessa märällä asvaltilla mietin, että tältä tuntuu olla tasapainossa ja onnellinen!


Hyvää pikkujoulukautta kaikille, pitäkää hauskaa! Jokaisella on syynsä omaan valintaan käyttää alkoholia – tai olla käyttämättä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s