Palvelua vai ”palvelua”? Se suuri ero..

Majoitumme viimeiseksi yöksi Ouluun ennen paluuta kotiin. Parhaana pikkujouluviikonloppuna päätimme varata pöydän Amarillosta etukäteen, mutta meille sanottiin, että tilaa on, tulkaa vaan!

Kipitimme vesisateessa paikalle ja saavuimmekin alle puolessa tunnissa. Jonotimme ehkä 15-20 minuuttia, kun ihmisiä ohjattiin pöytiin ja tarjoilija kertoi koppavasti, että joudutte odottamaan pöytään pääsyä vielä ainakin puoli tuntia! Siis mitä hittoa!? Vaatteet märkinä, kiukustuva lapsi rattaissa ja kolme muuta nälkäistä lasta ja kehoitus: ”odottakaa eteisessä”. Hmmmm. Mikäs siinä. Tarkemmin ajatellen menemmekin ihan johonkin muualle. Kiitos ja heipat.

Noh! Takaisin sateeseen mars! Ei kuitenkaan kiinnostanut tällä kertaa mikään pikaruokamesta ja arvelimme hupina kysäistä pöytää Istanbulista..

Hovimestari katsahti meitä (yltäpäältä märkää porukkaa) ja sanoi ystävällisesti: tervetuloa, käykö teille alakerran kabinetti? Oooh – kaunista, ystävällistä, tunnelmallista, lämmintä! ❤️

Ja mitä ruokaa! Ei voi kuin kehua ja kiittää, lapset huomioitiin ihanasti ja palvelu oli mitä parhainta!

Se, mistä kannattaa maksaa, on hyvä asiakaspalvelu! Samoin se on asia, mihin kannattaa yrityksenä kiinnittää huomiota. Oli kiire, väsymys tai vitutus, niin se ei ole asiakkaan vika.

Itselläni on ainakin monia sellaisia vakioputiikkeja, joissa käyn juuri erinomaisen palvelun vuoksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s