Tee sydämellä – löydät ilon!

Vuosi lähenee loppuaan ja huomaa, miten ihmiset ovat väsyneitä ja sitä kautta myös ärtyneitä ja ilottomiakin.

Niin huomasin itsekin viimeisenä maanantaiaamuna ennen joulua. Heräsin valmiiksi väsyneenä pimeään ja sateiseen aamuun ja mikään ei sujunut niinkuin piti. Havahduin kuitenkin siihen, että mieleeni lipui ajatus: tee asiat sydämellä, niin sinusta näkee ilon.

Pyörittelin asiaa hetken mielessäni ja niinhän se totta vie on; kun sydämesi on mukana niin teet oikeita asioita, sanot toiselle oikeita sanoja ja olet läsnä tärkeissä hetkissä. Hetkissä, jotka ovat juuri nyt ja tässä.

Välillä pitää ravistella itseään muistamaan mikä itselle on tärkeää, merkityksellistä ja mistä saa voimaa. On mahtavaa kun on perhe ja sen tuki. On ystäviä kenen kanssa nauraa ja jakaa ilot ja surut. Ei se ole minulta pois jos joku on korkeammassa asemassa, saa parempaa palkkaa tai haluaa pelata omat korttinsa uhkapelissä.

Halusin jakaa tämän ajatuksen juuri sinun kanssasi ja saada meidät keskittymään hyviin ja sydämellä tehtyihin tekoihin nyt vuoden pimeimpänä aikana! Lupaan, että kun sanot toiselle, että olet tärkeä – saat iloa myös takaisin.

Itse laitan valon piparkakkutaloon ja tiedän, että myös sydämeni on täynnä valoa.

Hyvää joulunodotusta! ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s