Uuden vuoden pähkähullut lupaukset

En ole koskaan uskaltanut tehdä uuden vuoden lupauksia, koska olisin ottanut ne liian todesta ja niistä olisi voinut muodostua turhaa stressiä ja painolastia. On tätä kuormaa ilman, että ehdointahdoin lisää haalii!

Minunhan olisi ehkä pitänyt lunastaa suuria lupauksia. Mikä pahinta: todistaa jotain itselleni! Mitä muut ajattelisivat? Entä jos sortuisin tai epäonnistuisin. Maitojunalla kuntosalilta kotiin..!?

Tänä vuonna meillä on seinällä Mielenterveyden keskusliiton Hyvän mielen vuosikalenteri, joka rohkaisee mm. tammikuussa oman voiman tunnistamiseen. Kalenteri kysyy: millaisia voimia sinussa piilee? Kirjoitin kalenterin tyhjään kohtaan ROHKEUS. Se tuntui oikealta.

Tänä vuonna lupaan olla rohkea. Olla mitä haluan ja tuoda omat ajatukset ja ideat esille. Mennä rohkeudella uusiin kuvioihin ja tehdä valintoja päättäväisesti. Lupaan astua oman mukavuusalueeni reunan yli ja luottaa siihen, että minä osaan, pystyn ja voin toteuttaa unelmiani.

Tässä kohtaa hiukan jarruja. Unelmani eivät ole suuria ja rohkeuden askeleetkin voivat olla pientä sipsuttelua. Mutta eteenpäin joka tapauksessa.

Niin teen.

Mikä on sinun voimasi? Kirjoita se ylös niin, että näet sen joka päivä. Itse tsekkaan kalenteria joka aamu ja ilta. Enkä voi olla hymyilemättä, kun näen harakanvarpailla kirjoitetun sanan. Hah, mietin joka kerta.

Onnellista uuden vuoden alkua – voima olkoon kanssasi! ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s