Lempeä piiskuri

On tullut öhötettyä sisällä ja mätettyä hiukan turhan paljon suklaata. Tiesin sen toki itsekin, mutta aktiivisuusmittarikin alkoi lempeästi kuittailla..

Apple Watch on minulle korvaamaton kumppani arjessa, ollut jo monta vuotta. Sen avulla seuraan ”pakosti” terveyttä ja päivittäistä liikuntaa. Tai sen puutetta.

Koska kello ei kuitenkaan kettuile, vaan kehottaa lempeän määrätietoisesti toimintaan, niin onkin oikeastaan aika kiva saada aktiivisuusympyrät täyteen (ja sitten jakamattomat kehut tietysti)!

Ahkeroin tänään tunnin raskaissa lumitöissä niin että henki meinasi loppua ja sain kokoon 8 liikuntaminuuttia! Eli ei helpolla heru päivittäinen 30 minuuttia. Sitten kipitin viemään autollisen lehti- ja pahviroskia, kävin kaupassa ja tein kotona siivoushommia iltapäivän. Kasassa 14 minuuttia.

Mitä luultavimmin en jaksa spinnata puuttuvia minuutteja, mutta luultavasti saan huomisaamuna vain kannustusta, että tehdään tänään paremmin – voita itsesi!

Olen suunnitellut uuden vuoden lupausta liittyen liikuntaan ja taas askeleen verran terveellisempiin arkirutiineihin, mutta ehkä tarvitsisin hiukan jämäkämpää ohjausta, koska olen niin hyvä huijaamaan itseäni. Pitää vielä tuumailla, minkä verran olen valmis paneutumaan asiaan..

Onneksi Asla sai joululahjaksi keittiön, jossa voi kokkailla minulle terveysleivonnaisia! Nam!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s