Loma alkoi: menen kaappiin viikonlopuksi

Faktat faktoina: lomalla olen töissä kotona. Ja se työmaa ei ihan heti valmistu! Olen mielessäni suunnitellut listaa, mitä kaikkea meinaan ehtiä kotona tehdä nyt kuin viimein pääsen kesälomalle. Ei ole lyhyt setti se.

  • Hoida pihatyöt; nurmikot, istutukset, aidanvierukset
  • Siivoa kämppä; kaikki turha kirpparille tai muualle eteenpäin
  • Käy läpi kaapit ja laatikot, romut pois
  • Pese sauna ja kylppäri
  • Toista pihakierros joka viikko

Että silleen pääpiirteissään meneekin pari viikkoa..

Varmasti ajattelet: eihän lomalla tarvitse raataa, loma on lepoa ja rentoutumista varten! Sehän on koko loman IDEA.

Virkistyä! Saada energiaa!

Ei kesällä siivota, talvella joutaa. Vaan minäpä en talvella joutanut..

Noh, olen oikeasti huono chillaamaan kotona. Välillä ihan tosissani olen yrittänyt olla tekemättä mitään, mutta huonoin tuloksin. Stressaannun enemmän siitä, että on pakko vain olla. Tykkään puuhailla koko ajan jotain, se siitä. Tämä ei siis olekaan valituspuheenvuoro.

Niinpä minun lomallani saa nyt pari päivää sataa vettä ja vaikka kurpitsoja – ei haittaa. Aion räjäyttää ainakin vaatekaapin ja laittaa sen syksyksi siihen kuntoon, että on helppo valkata töihin vaatteet ilman hermojen menetystä. Hmmm, tietysti olisi ne kesäkamppeetkin johonkin laitettava tässä välissä… Voi MIKSI minulla ei voisi olla pukeutumishuonetta!!!!???? Se olisi niin parasta. Te, kenellä sellainen on, niin täällä yksi kateellinen vain huutelee..

En kuitenkaan aio pingottaa kotona kaapissa koko heinäkuuta. Tulossa on muutakin lomaa matkustelun merkeissä. Meinataan karistaa kotipihan pölyt jaloista puolen kuun jälkeen ja palata vasta juuri kun työt elokuussa alkavat. Ei siitä vielä sen enempää..

Eksyttyäni aiheesta huomaan, että suuroperaatio on mukavasti aloitettu eli kämppä on kuin kaatopaikka. Seesteisyyttä tarjoaa vielä siisti keittiö ja maukas kasvissosekeitto! Nam!

Oli myös pakko (ihan pikana) kipaista postista lomanaloittajaislöydöt..

Aika mahtavat korvikset ostin Weecosilta ja shoppailin myös Vähänkäytetty.fi-kirpparilla (tiskirättejä, vanhan matkahengarin ja valkoisia pompom-tyynyjä) .. mahtaa kohta jäädä vaatekaappiprojekti toiseksi!

Pus!

p.s. Huomenna taidan poistua kaapista ja viedä autollisen tavaraa kirpparille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s