Unelmaterassin urbaani sisustus

Eilen vietimme terassin avajaisia ja niin siinä sitten kävi, että lopputulos on mielestäni enemmän kuin ikinä osasin odottaa! Olin toki kuvitteellisesti sisustanut terassin kevään aikana jo sata kertaa, mutta aina lopputulos elää ja muokkautuu projektin edetessä.

Minulla ei ole mitään polyrottinki-sohvaryhmiä vastaan, mutta rajalliset säilytystilat ja budjetti laittoivat sille sisustuslinjalle pisteen. Lisäksi meillä on ruokaryhmä ja grilli jo takapihan vihermajassa, joten terassin käyttötarkoitus on puhtaasti viihteellinen; kirjan lukeminen, auringonotto ja musan kuuntelu. Elokuussa pimenevissä kesäilloissa saunan jälkeen istuskelu.

Pyrin hankkimaan yleensä kaiken kierrätettynä, mutta nyt ostin pari kalustetta uutena, koska kevään aikana sopivia ei löytynyt mistään. Muuten tekstiilit, ruukut jne ovat kirppiksiltä.

Luin jostain, että nyt sisustetaan omalla kädenjäljellä ja tyylejä yhdistellen (tässä tapauksessa sopuisasti romanttinen rautapenkki yhdistettynä Ikean moderniin pöytään) No sitä tämä lienee on? Urbaani kaupunkiterassi – minun unelmapaikkani tänä kesänä!

Kuvia kehiin!

Näin juhannuksen kynnyksellä ilta ei tietenkään pimentynyt, mutta puolen yön maissa testasin iltavalaistusta. Juurikin tätä hetkeä olen odottanut tammikuussa kun seisoin kaulaan saakka ulottuvan lumipenkan edessä! ❤️

Nyt kohti seuraavaa projektia! Lähipiirille tiedoksi, että en ole vielä keksinyt sitä, joten voi hengittää.. 🤗

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s