Travel day 1 | Mereen kiitos!

Viimein koitti koko kevään hartaasti odotettu lomareissu. Vaikka kotona on ihan kiva, niin tietyllä tapaa kaipaan seikkailuja, elämyksiä ja matkailun viehätystä! On se vaan niin parasta viettää edes kerran vuodessa kiireetöntä aikaa perheen kanssa. Pojatkin tietävät, ettemme voi reissussa hautautua töihin tai pyykkivuoreen.

Starttasimme kotipihasta Outokummusta puoli yhdentoista maissa (oliko se kukonlaulun aikaan, kuten piti?). Ensin toki täytyi pakata auto!

Tästä kuvasta uupuu vielä mm. kameralaukut ja jalkapallo. Mutta meillä on alla tilaihme; Citroen Space Tourer -pikkubussi. Meidän porukka ei enää sovi tila-autoonkaan kun pojista on tullut jo isoja.

Joten pakattuamme tämän tavaravuoren, jäi kaikille vielä loistavat tilat istua!

Matkasimme Vaasaan kahden pysähdyksen taktiikalla. Olisikohan ollut Pielavesi ja joku muu pikkukylä. Eipä jäänyt tuleville sukupolville kerrottavaa näistä.

Matka oli maisemallisesti tylsä. Ei mitään kummempaa nähtävää kuin peltoja ja metsää. Mutta pelastus oli Agatha Christien äänikirja Ruumis kirjastossa! Olisi voinut matkustaa vielä pari tuntia lisääkin..!!! Rakastan äänikirjoja!

Perillä iski kaamea nälkä ja päätettiin yksissä tuumin poiketa Amarillossa, koska siellä olisi jokaiselle jotain. Ja kyllä maistui!

Sitten kylläisinä ja melkolailla väsyneinä kampesimme hotellille. Mutta ei todellakaan lepäämään! Mereen!!

Ensimmäinen päivä on illassa ja huomenna hyppäämme laivan vietäväksi! Kauneimpia unia, varmasti nukuttaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s