Travel day 2 | Tulinen laivamatka

Olen niin poikki päästyäni viimein vaaka-asentoon hotellille, että tämä on rajusti tiivistetty versio kuvailevan ja kauniin tarinankerronnan sijaan!

Tänään siis etappi oli Vaasa-Uumaja välinen merireitti. Aamupäivän ehdimme kuitenkin tsippailla Vaasan keskustassa.. lämpöaalto on uskomaton: +33!

Olimme satamassa puolitoistatuntia ennen laivan lähtöä, mikä oli onni, sillä pääsimme ensimmäisten joukossa laivaan (ja myös ulos sieltä).

Laivamatka kesti nelisen tuntia. Pienessä laivassa tekeminen on kortilla, mutta kävimme syömässä saaristobuffetin ja pitää myöntää, että tällaisten notkuvien pöytien äärellä iskee aina ahneus. Miksi pitää syödä kaikkea ja niin paljon vielä jälkkäriäkin, ettei silmät liiku???

Annettakoon tämä anteeksi, lomalla saa mässätä myös.

Laivalla tietysti hengailtiin kannella, hytissä ja leikkipaikalla. Ja vaikka en helteestä halua valittaa, niin kyllä vaan oli tulisen kuuma jokapaikassa!

Ostinpa kuumuudesta hullaantuneena hellehatun laivasta. Pojat valaisivat, että se on ”läskien turistien” hattu. Lempihattuni siis jatkossa! ❤️

Perillä käveltiin vielä kilometrikaupalla kylillä.. Syömässä, puistossa, kaupassa, aukioilla jne. sitä perustsekkailua. Olemme olleet Uumajassa ennenkin, joten aika tutulta kadut tuntuivat. Minulla on tosin paha tapa sekoittaa Ruotsin kaupungit keskenään ja muisti palautuu vasta paikanpäällä; Ai tää olikin tämä kaupunki!

Aamulla sitten jos parissa liikkeessä ihan pikapikana pistäytyisi!

Nyt on pakko lukita tämä postaus ja painaa pää tyynyyn – ihan lopussa on oma ja puhelimen akku. Yön latauksella jaksaa taas uuteen päivään! Kiva näkymä on hotellin ikkunasta. Valkoinen rakennus on kulttuurikeskus!

Taidankin nukkua uusi hattu päässä..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s