Travel day 3 | Kielisolmu

Terveiset täältä, minkä nimi tuottaa minulle jonkinasteisen mongerrushäiriön. Eli Örnsköldsvikistä! Tätä nykyä pystyn jo ääntämään kaupungin nimen kuulostamatta kolmen promillen humalaiselta. Ilmeisesti paikkaa voi kutsua myös lempinimellä Övik, mikä helpottaa asioita huomattavasti.

Täällä on ihan mahtava ja jättimäinen (Ruotsin suurin) Naturkompaniet-outlet vanhan Fjällräven-tehtaan kupeessa. Hinnat ovat usein -30-60%, koska tällä myydään monien vaate-erien jämät, näytemallistot ja poistuvat tuotteet. Aaah, taivas.

Löysin syksyksi Asolon ulkoilukengät, normaalihinnaltaan 1399 Kr, nyt 399 Kr eli noin 40 euroa. Huraa, huraa!

Pörräsimme alkuillan kaupungilla. Kuvia otin tasan kaksi, kunnes akku loppui. PIIP sanon minä.

Kävimme syömässä Aasialaisessa ravintolassa (Asia Thai Palace) herkkuja. Pitää kehua pikkupoikia ennakkoluulottomuudesta, koska reissussa meidän ei todellakaan tarvitse käydä joka päivä Mäkkärissä, vaan voidaan kokeilla erilaisia paikkoja.

Ööh, perunkin samaan hengenvetoon äskeisen, pojathan tosiaan kävivät tänään Mäkistä pirtelöt, kun me istuskeltiin juomassa kahvilassa lattea. Eli se siitä.

Perinteisiin kuuluu reissussa ostaa ruokien lisäksi mm sellaisia limppareita, joita ei kotiS-marketissa ole. Joku vuosi löytyi myös muistaakseni mansikkamaitoa tölkissä.. pitää harkita sitä, kun huomenna siirrytään Luulajaan mökkeilemään.

Huomenna siis edessä noin 370 kilometrin ajomatka Luulajaan, jossa asustelemme 10 päivää mökissä. Odotukset ovat korkealla erityisesti rannan suhteen, koska meillä on kyydissä neljä poikaa, jotka suunnittelevat yksisarvisuimarenkaiden ostoa. Siitä on leikki kaukana!

Palaan asiaan..

P.s. Hotelli on ihan jees, ilmastointi olisikin liioiteltua! Hyvä totuttautua tunnelmaan, sillä mökissä on varmasti kuuma. Saatiin todellinen etelän reissu täällä pohjoisessa!!!

Köh. Vaikka muuten olisi hiki ja kuuma niin villasukista en luovu. Piste.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s