Travel day 10 | Tätä et reissussa toivo!

Sairastuminen reissussa herättää kyllä kauhukuvia! Eilen illalla saimme vieraaksi sen tylsimmän vaihtoehdon eli yrjöämisen. Nooh, kaksi hyvää puolta: olemme mökissä, jossa on vessa ja ilmeisesti kyseessä oli ”vain” ruokamyrkytys, koska ainoastaan yhdelle tuli oireita. Ewo parka! Vaikkakin kivempi vaihtoehto on myös se, että sairastuja osaa kertoa mikä hänellä on ja yrjötä vessaan. Olisihan se tauti voinut iskeä Aslalle, jolloin olisi ollut kaksin verroin karmeampaa siivota koko kämppä!!!

Museoreissulle Jokkmokkiin saimme kuitenkin heittää hyvästit ja pidimme huilipäivän mökillä. Isommat lapset nukkuivat pitkään ja me kävimme pienten kanssa metsäretkellä ja tutkimassa autioituneen laivarannan.

Potilas oli jo iltapäivästä valmis leikkikentälle ja illalla pojat polkivat porukalla täyttä päätä polkuautoilla! Me muut kipaisimme vielä uimaankin, mutta Ewo päätti käydä ajoissa nukkumaan, niin rankka pikatauti oli kuitenkin kyseessä. Itse jos olisin sairastunut, olisin varmaan ollut kanttuvei vaikka kuinka kauan!

Olen aina jännittänyt reissuissa sairastumista. Meillä on ollut kohtuullinen tuuri; kerran iski mahatauti kotimatkalla (ikimuistoiset 500 kilometriä jäljellä), kerran kotipihasta lähdettäessä alkoi vesirokko ja joskus on ollut kuumetta tai jotain pientä flunssaa. Ja viime kesänä otettiin vauhtia Monacoon Tikkamäen päivystyksestä.

Onhan se sairastuminen ärsyttävää ja kurjaa, mutta minkäpä teet? On sopeuduttava muuttuneisiin olosuhteisiin..

Meillä oli tänään oikein kiva päivä kaikesta huolimatta! Katsotaan miten käy huomenna!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s