Travel day 14 | Hemmottelua Oulussa

Olemme viimeisen yön Oulussa Sokos hotel Arinan vieraina ja pojat saivatkin erittäin mieluisan yllätyksen, kun päästiin huoneisiin. Meille oli varattu kaksi huonetta; pojille jääkiekko-teemahuone ja sen viereen toinen tavallinen huone meille aikuisille. Huoneissa on väliovi, joka kyllä helpottaa ihan hirveästi lasten paimentamista..

Kyllä oli poikien ilmeet näkemisen arvoiset kun avasivat oven ja pääsivät sisälle. Sanoin ihan vitsinä, että mehän sitten nukummekin tässä ja teille on tuo normaali huone. Meinasi syntyä myrsky vesilasissa!! Tässä huoneessa kun on kuulemma ollut niin JVG kuin poikien seuraamia tubettajiakin..

Hih, nuo huiskut ovat kyllä ihan parhaat! Täältä löytyy myös musta sauna. Taidetaan kyllä myöhemmin illalla kokeilla saunaa – viimeksi kun on viskottu löylyä reissuun lähtiessä kaksi viikkoa sitten!

En ole koskaan ennen ollut teemahuoneessa, jos nyt ei lasketa kaikenlaisia moderneja virityksiä tai vuodenaikahuoneita. Tällaisia pitäisi olla enemmänkin, se toisi kyllä lisää jännitystä huoneen valintaan!

Hemmottelu jatkui vielä alakerran Amarillossa, jossa kävimme syömässä reissun viimeisen illallisen. Huomenna varmasti taas luvassa kotoisasti kinkkukiusausta… mutta vielä ei tarvitse ajatella arkea. Nautitaan muiden valmistamista herkuista kun vielä voidaan!

Varsin lupsakkaan tunnelman ja täyttävien juustomättö- house burgerien jälkeen kiertelimme vielä hetkisen kaupungilla superlämpöisessä kesäillassa! Voikohan tämä +30 olla tottakaan?

Kaupungilta bongattiin muuten ihan sairaanhieno visakoivusta tehty kello, kiitos Jarille ihan liiallisesta hemmottelusta – koska olen nyt Aarniwood-kellon ikionnellinen omistaja! ❤️

Kiitokset Oulu, kohtelit meitä rakkaudella!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s