Tarve keksii konstit, kun tila loppuu kesken

Pommitin heinäkuussa blogiin matkapostauksia oikein rytinällä 14 päivää putkeen. Siitä seurauksena kotiin palatessa tuli jonkinlainen tyhjyys. Päätin pitää kuukauden blogitauon ja keskittyä vapaa-ajalla muihin juttuihin.

Kylläpä tuntui kuukausi pitkältä ajalta! Teki jo mieli luovuttaa, mutta jääräpäisenä päätin, että nyt en kirjoita. Piste.

Mitä sitten ehdin kuukaudessa puuhailla iltaisin vapaa-aikana, jonka käytän usein kirjoittamiseen?

Kävin joka viikonloppu kirppiksillä; Joensuussa, Varkaudessa, Polvijärvellä ja Outokummussa. Löysin mm. askartelutarvikkeita (korttipohjia, tarroja jne), joten innostuin kotonakin järjestelemään itselleni askartelu- ja ompelutilan.

Nuorimmalla lapsistamme ei ole varsinaisesti omaa huonetta tilan puutteen vuoksi, mutta olen väsännyt hänelle leikkipaikan entiseen apukeittiöön, joka sijaitsee varsinaisen keittiön nurkassa. Kaapeissa on edelleen keittiön koneita ja nurkassa ruma pakastin, mutta ihan kelvollinen tila pikkupojan leikkeihin silti! Huoneeseen vie pikkuruinen kolo valeseinässä..

Työpöytä on sen verran korkea, että valtasin sen omaan käyttööni. Nyt voimme yhdessä puuhailla illalla omien projektiemme parissa; Asla pikkuautojen – minä tuunauksen, ompelun ja askartelun. Vaatekaappia ei tilaan mahdu, joten vaatteet on säilytettävä avohyllyillä. Ratkaisu pakottaa pitämään pinot suorassa..

Onneksi kirjoitustauko ei ole ulottunut työpaikalle, siellä naputtelin näppäimistö tulessa. On ilo tehdä luovaa työtä kirjoittamisen ja graafisen suunnittelun parissa, jolloin saan suurimman osan tarmosta purettua jo päivällä.. 😂

Aloitin myös harrastuksena kirjoittamaan kolumneja paikallislehti Outokummun Seutuun ja eka teksti ilmestyikin nyt viime torstaina. Jatkoa seuraa syksymmällä..

Rakastan kirjoittamista, niin se vain on. (Ja sisustamista, tuunausta, askartelua, värejä, kuvaamista………. loputon lista)

Iloa viikonloppuusi! ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s