Täsmähoito talvikynsille

Joka ikinen talvi on tuskaa käsille ja etenkin kynsille. Pakkanen kuivattaa ihon ja kynnet murenevat, lohkeavat ja muutenkin näyttävät surkeilta. Ongelmista ehkä pienin, mutta ratkaisukin on helppo.

Itselleni kynsienhoito on sen verran sivujuonne, etten ole valmis maksamaan manikyyristä tai käsihoidoista. Koska asioita on hyvä kokeilla (että voi sanoa reilun mielipiteen), niin olen toki käynyt laitattamassa kerran geelikynnet. Ilo jäi varsin lyhyeksi, kun heti samana päivänä jotain ruuvia irrottaessa sain kynnet rullalle. Mikään turhaa varomista vaativa ei oikein sovi Diy-tuunajalle.

Kauniit (tai ainakin siedettävät) omat kynnet olen saanut parilla täsmätuotteella. Näillä stepeillä selviää taas kevääseen.

Lähtötilanne: kynsilakat poistettu.
Lisää kosteutta öljyllä. Levitetään koko kynnelle ja kynsinauhoihin. Öljy imeytyy nopeasti (muutamassa minuutissa), mutta kynnet kannattaa vielä pyyhkäistä puhtaiksi.
Seuraava vaihe on suojaava lakka ja lisäksi voi laittaa kevyen vaalean kynsilakan. Vaikka tämä pitäisi laittaa viimeiseksi, niin yhtä hyvin voi laittaa myös alle. Tämä purkki maksoi pari euroa ja ajaa oikein hyvin asiansa.
Älä unohda biotiinia! Vaikuttaa näkyvästi kynsien lisäksi hiuksiin ja ihoon.

Luonnollisen näköiset kynnet vaativat tämän öljy-lakka-käsittelyn vain kerran viikossa. Hyvä sunnuntairutiini!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s