Aina huoleton silmämeikki

Syksyn harmauden laskeutuessa oma naamakin alkaa näyttää taas kalpealta. Meikillä saa kyllä ihmeitä aikaan, mutta olen surkea silmämeikin tekijä enkä koskaan käytä huulipunaa. Myös ihoni on sellainen, että lähes kaikki eyelinerit ja rajauskynät jossain vaiheessa päivää ovat vaihtaneet sijaintia silmäluomille. Ja sehän on mieltä ylentävää huomata vasta kotona!

Kulmien kestopigmentoinnin yhteydessä Piece of beautylla juttelimme Jennan kanssa silmien rajauksesta ja niinhän sitä tuli innostuttua! Suunnittelimme yhdessä millainen toteutus olisi minulle sopiva – malleja, muotoja ja värejä on jokaiseen makuun. Tärkeää on löytää juuri se oma juttu, ettei sitten ala kaduttaa. En tuntisi oloani kotoisaksi liian voimakkaassa meikissä!

Minulle laitettiin shadowliner-rajaukset eli puhutaan myös pehmeästä yläluomen rajauksesta. Siihen voi käyttää mustan lisäksi myös värejä (sininen, violetti, vihreä, ruskea, harmaa jne.) ja kesto on keskimäärin 1-2 vuotta.

Tämä on silmienrajauksissa uusin tekniikka ja häivytyksen määrällä voidaan vaikuttaa lopputulokseen; halutaanko luonnollisempi vai näyttävämpi lopputulos.

Hauska huomata, että ennen ja jälkeen -kuvissa ripset näyttävät tummemmilta, vaikka niille ei ole tehty mitään. Jenna kertoikin, että monet ovat luopuneet kestoripsistä rajauksen jälkeen, koska rajaus jo yksinkin korostaa silmiä.

Ensimmäisenä iltana silmät tuntuvat aavistuksen kipeiltä ja aamulla silmäluomet ovat hiukan turvoksissa. Ei kuitenkaan niin paljon, että ei voisi mennä normaalisti ihmisten ilmoille!

Jo toisena päivänä turvotus on kokonaan hävinnyt ja silmät ovat normaalit. On huippua herätä aamulla niin, että ei tarvitse välttämättä laittaa mitään meikkiä.

Huoleton ja aina siisti silmämeikki – voin suositella!

Koodilla ”Pureva Pikantti” saat Piece of Beautyssa -10% alennuksen loppuvuoden aikana varatuista shadowliner-rajauksista ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s