Kivan vastakohta on hammaslääkäri

Maanantai ja hammaslääkäri. Tähän kulminoituu varmasti huikean viikon aloitus!


En sinällään pelkää hammaslääkärissä käyntiä, minulla on niistä kyllä kokemusta varmasti satoja kertoja! Hammasrautoja jos jonkinlaisia, viisaudenhampaanpoistoja sahalla ja ilman, reikien paikkausta ja juurihoitokin taisi joskus olla.


Miksi palvelua ei osannut arvostaa kun se oli ilmaista? Nyt tästä maanantaiaamun koittelemuksesta sai vielä maksaa sievoisen summan! Mutta olen tullut siihen tulokseen, että käyn silti säännöllisesti, kuin että jättäisin käymättä. Luultavasti se tulisi entistäkin kalliimmaksi..

Olen kuitenkin sen verran oppinut kivusta, että jos sen voi välttää niin mikä jottei! Puudutus siis heti heti heti! Tällä kertaa puudutus osui hauskasti niin, että en töissä sössöttänyt puolta päivää huuli velttona, vaan pääsin aamukahvillekin normaalisti! Sattuhan näitä!

Tilityksestä huolimatta lämpimät kiitokset asiantuntevasta hoidosta ja puoli elämää kestäneestä asiakkuudesta kunnallisen hammashoidon parissa. Voisitteko harkita kanta-asiakaskorttia?

2 kommenttia artikkeliin ”Kivan vastakohta on hammaslääkäri

  1. Itsekin otan aina puudutuksen heti kun vaan on mahdollista. En siis kestä kipua ollenkaan. Käyn aina samalla hammaslääkäriasemalla, niin onneksi yleensä aina on sama hammaslääkäri joka tietää jo minut.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s