Silmuja susirajalla

Luonto puhkeaa kukkaan, sehän on jo niin last season. Etelä-Suomessa on jo viikkotolkulla kuvattu vihreyttä ja vehreyttä! Mutta meillä täällä susirajan kupeessa tosiaan tullaan hiukan jälkijunassa. On kyllä kiva huomata, että vaikka myöhemmässä, niin silti se kevät saapuu tännekin! Pihalla monenmoinen pieni ja suuri luontokappale heräilee horroksesta! Joten pitihän se minunkin muutama kuva ottaa:
Meidän talon piha on melko suojaisa, joten auringon paistaessa ollaan jo tiristetty otsalta hikikarpaloita! Siksi en juurikaan yllättynyt töistä tullessa kun vastassa oli tomera poikakolmikko kädet puuskassa: että uimaan..
Viime viikolla eräskin lampi näytti varsin kutsuvalta:


Hyviä uintikelejä sinne etelämpään; kyllä mekin ehkä ennen juhannusta! 😂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s