Jätskiä ja poutapilviä

Neljän päivän vapaa tuntuu tässä vaiheessa vuotta erityisen tarpeelliselta! Puuhaa riittää sisällä ja pihalla, kylällä ja kauempanakin.

Yhtenä tavoitteena on metsästää pojille juhlavaatteita kesän bileisiin. Voi että osaa olla vaikeaa. Tehtiin keikka Polvijärven kirpparille ja löytyihän sieltä onneksi yhdet kengät ja pieni söpö Name It -liivi.

Tytöille olisi ollut kymmeniä mekkoja – mutta pojille tarjonta on lähes nolla. Ei huvittaisi ostaa uutena kaikkea, koska rahaa tarvitsisi muuhunkin. Lisäksi haluan ensisijaisesti kierrättää. Täytynee kuitenkin hiukan shoppailla netissä ja hankkia jotain monikäyttöistä, niin menee sitten arkenakin.. Kokemuksesta kuitenkin voin sanoa, että nämä ”monikäyttöiset juhlakamat” ovat ennenkin jääneet pojilla kaappiin. Ja sitten kiertokulkua noudattaen päätyneet kirpparille.

Ihanan kesäisen päivän kunniaksi piti tietysti käydä jätskit! Retkipaikaksi valikoitui Polvijärven kaunis ortodoksinen kirkko – tai pikemminkin sen portaat. En ollut aikaisemmin edes huomannut kirkkoa, mutta tänään vaihdoimme ajoreittiä ja se tuli kuin tilauksesta vastaan!


Parasta juuri nyt on kiireettömyys ja tieto siitä, että vasta puolet vapaapäivistä on käytetty! Ehdimme laiskotella ja levätä, puurtaa ja puunata.

Poutapilviä kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s