Kissavideoita ravintolassa

Onko kokemusta ravintolassa parivuotiaan kärsimättömyydestä? Todennäköisesti, jos sinulla on A) lapsi B) olet käynyt sen kanssa ravintolassa – muualla kuin pikaruokamestassa..

Yritämme aina lomalla käyttää lapsia erilaisissa ravintoloissa, että he oppisivat maistelemaan muutakin kuin vehnämössöä jauhopihvillä. Aiheutamme usein lievää kaaosta, kun neljä poikaa sukkuloi sinne tänne, ja jokainen pälpättää yhteenääneen: mitä mitä mitä miksi..

Täytyy kyllä kehua, että isommat pojat osaavat jo aika hyvin tilata muutakin kuin pizzaa tai hamppareita!

Pienimmällä hermo alkaa rakoilla noin 15 minuutin odottelun jälkeen, jolloin olemme tätä nykyä suosiolla antaneet hänen katsoa YouTubesta kissavideoita 😂 Se on takuuvarma 20-30 minuutin lisäaika!

Tänään kävimme syömässä Waldorfilla (juurikin pizzaa, heh). Pääsimme akvaarion viereen, joten kissavideoita ei tarvittu.. Kaloissa riitti katseltavaa koko ajaksi – hyvä että Asla malttoi edes syödä!

Masut täynnä vetelehdimme vielä satamassa katselemassa laivoja ja kukkia. Mikä ihanan leppoisa merituuli.. Huomenna on viimeinen päivä täällä kesäisessä Luulajassa ja maanantaina alkaa kotimatka. Liian nopeasti lomalaisen aika kulkee !
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s